Sport 11 Iunie 2009 12:32
Tenismenul roman Adrian Ungur s-a impus, luni seara, in fata ibericului David Marrero, scor 6-2, 6-2, intr-un meci din mansa inaugurala a challengerului de la Kosice (Slovacia), dotat cu premii in valoare de 30.000 euro, informeaza site-ul oficial al ATP.
Pentru victoria sa, Adrian Ungur si-a asigurat un cec in valoare de 530 de euro si 5 puncte ATP, informeaza NewsIn.

In turul 2, romanul il va intalni pe slovacul Miroslav Mecir.

La dublu, Adrian Ungur a facut pereche cu argentinianul Martin Alund si a fost invins in primul tur de cuplul slovac Dominik Hrbaty/Martin Kzan, scor 1-6, 4-6.

Tot aseara, Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 al turneului de la Marsilia (Franta), dupa ce in mansa ianugurala a invins-o pe tunisianca Selima Sfar, scor 6-3, 6-1, informeaza site-ul oficial al competitiei dotate cu premii in valoare de 100.000 de dolari.

In turul 2, Niculescu, cap de serie numarul 1, o va intalni pe elvetianca Timea Basinszky, care a trecut de argentinianca Maria-Emilia Salerni, scor 7-6, 6-3.

Pe tabloul de simplu mai este prezenta si Raluca Olaru, cap de serie numarul 6, care va juca in primul tur cu tenismena Zuzana Ondraskova din Cehia.

La dublu, Raluca Olaru a facut pereche cu slovena Andreja Klepac si a fost invinsa de cuplul Sally Peers (Australia)/Laura Thorpe (Franta), scor 4-6, 4-6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.