Sport 10 Iunie 2009 16:56
Transferul brazilianului Kaka la Real Madrid va aduce formatiei spaniole venituri anuale de aproximativ 75 de milioane de euro, potrivit unui studiu publicat marti de catre agentia internationala de marketing sportiv Weber Shandwick Sport
Real Madrid l-a cumparat pe Kaka in schimbul a 65 de milioane de euro, iar clubul va incasa mai multi bani din vanzarea de tricouri, de bilete sau din turneele din strainatate, potrivit studiului, care compara transferul cu cel al lui David Beckham, din 2003, informeaza NewsIn.

"In privinta impactului comercial global, Kaka si Cristiano Ronaldo fac parte din aceeasi categorie cu Beckham, in cazul in care imaginea lor este controlata corect si Real Madrid are rezultate mai bune in Liga Campionilor datorita acestui transfer", a explicat profesorul Simon Chadwick.

El a adaugat ca Real Madrid a vandut un milion de tricouri inscriptionate cu numele lui Beckham in primele 6 luni dupa transferul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.