Sport 10 Iunie 2009 15:37
Atacantul roman Cristian Ianu va evolua in urmatoarele trei sezoane pentru formatia FC Lucerna, dupa ce la finalul acestei luni ii va expira intelegerea cu gruparea FC Aarau
Fotbalistul in varsta de 25 de ani a ajuns in Elvetia in vara anului 2003, semnand un contract cu Bellinzona, iar din 2007 s-a transferat la FC Aarau. Acesta are in total 67 de jocuri in prima liga elvetiana si 17 goluri marcate, informeaza NewsIn.

In sezonul recent incheiat, Ianu a evoluat in 33 de meciuri pentru FC Aarau si a marcat de sase ori, fiind al doilea golgheter al echpei, dupa camerunezul Patrick Bengondo, cu opt goluri, fost jucator al Universitatii Craiova intre 2003 si 2004.

Celalalt roman din lotul lui FC Aarau, Daniel Oprita, a fost anuntat ca nu i se va mai prelungi contractul scadent la finalul acestei luni dupa ce nu a marcat niciun gol in cele 15 meciuri in care a evoluat si este liber sa isi gaseasca o alta echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.