Sport 10 Iunie 2009 13:51
Tehnicianul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, a fost votat cel mai popular antrenor din campionatul belgian intr-un sondaj realizat de publicatia Sport Voetbal Magazine printre 303 fotbalisti din prima liga
Castigator al titlului cu Standard in acest an, Boloni a primit nu mai putin de 36,3% dintre voturile participantilor, care si-au exprimat dorinta de a lucra sub comanda antrenorului roman, informeaza NewsIn.

Acesta a fost urmat la mare distanta de Michel Preud'homme de la Gent, cu 16%, si Jan Ceulemans de la Westerlo, cu 13%.

In varsta de 56 de ani, Ladislau Boloni a preluat Standard Liege in vara trecuta si a reusit sa castige titlul in urma unui baraj disputat cu Anderlecht Bruxelles, dupa ce pe 9 august 2008 reusise sa cucereasca Supercupa Belgiei tot in fata gruparii din Capitala.

25% dintre participanti si-ar dori sa evolueze pentru Anderlecht Bruxelles in cariera lor, in timp ce 21% ar vrea sa joace la Standard Liege, iar la Genk doar 12%.

De asemenea, 54,2% dintre jucatori considera ca echipa lui Boloni, Standard Liege, are cei mai infocati suporteri.

In cazul arbitrajelor, peste 200 de jucatori considera ca arbitrii ar trebui sa fie ajutati si de tehnologie in luarea deciziilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.