Organizatorii Marelui Premiu al Statelor Unite, desfasurat, duminica, la Indianapolis, cu participarea a doar sase monoposturi, sustin ca nu vor returna banii platiti de spectatori pentru a asista la aceasta cursa, informeaza AFP. "Nimic nu s-a schimbat. Nu vom returna nimic", a afirmat purtatorul de cuvant al organizatorilor Marelui Premiu al SUA, Ron Green.

Reactia oficialului american vine dupa ce, miercuri, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, Max Mosley, a declarat ca producatorul de pneuri Michelin ar trebui sa-si aduca contributia pentru ca spectatorii care au cumparat bilete ca sa asiste la cursa de la Indianapolis sa fie despagubiti.

"Tony George (directorul circuitului de la Indianapolis) si Bernie Ecclestone (patronul Formulei 1) ar trebui sa anunte ca Marele Premiu al Statelor Unite va avea loc tot la Indianapolis in 2006 si ca toti cei ce detin un bilet de intrare pentru cursa din acest an vor avea accesul gratuit anul viitor", a precizat presedintele FIA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.