Sport 8 Iunie 2009 17:33
Antrenorul lui FC Ploiesti, Ion Moldovan, a declarat duminica, dupa ce echipa sa reusit promovarea in Liga I, ca traieste o mare statisfactie pentru ca a reusit sa aduca pe prima scena o formatie care se afla in deriva in momentul in care a preluat-o, transmite corespondentul NewsIn
"A fost un meci cu o incarcatura mare pentru noi. Am intalnit o echipa care avea deja sacii in caruta, poate si de aceea jocul nostru a fost mai eficient. Rezultatul final nu este cel echitabil, dar este un rezultat care ne duce in Liga I. Ma bucur si pentru Ceahlaul, pentru ca am trait momente deosebite cat am antrenat aici. Sunt bucuros ca am reusit sa aduc pe prima scena o echipa pe care am preluat-o intr-un moment in care se afla in deriva", a declarat Ion Marin, dupa meciul castigat de elevii sai cu scorul 2-0, in fata echipei Ceahlaul Piatra Neamt, in urma caruia FC Ploiesti si-a asigurat promovarea in primul esalon.

De partea celalta, managerul general Florin Marin a refuzat sa vina la conferinta de presa, in locul sau prezentandu-se antrenorul Mihai Ionescu. "Asa se intampla cand jucatorii sunt relaxati. Ne asteptam ca ultimul meci acasa sa arate altfel, dar absentele lui Burlacu si Cebotaru s-au vazut. Cred ca un rezultat de egalitate era mai echitabil. Publicul a taxat jocul mai putin reusit, dar astia sunt jucatorii romani", a spus Ionescu.
Fanii Ceahlaului, promovata inca de la inceputul lunii mai, si-au huiduit minute in sir echipa la acest meci, strigand "Fara blaturi" si "Rusine sa va fie", considerand ca echipa nu si-a aparat corect sansele.

Formatia pregatita de Ion Moldovan, FC Ploiesti, si-a asigurat, duminica, promovarea in Liga I, in urma victoriei obtinute in deplasare, scor 2-0, cu Ceahlaul Piatra Neamt, in etapa a 33-a a esalonului secund. Golurile partidei au fost marcate de Mihalache (67) si Paun (90+2).

In urma acestui rezultat, FC Ploiesti si-a consolidat pozitia secunda in Seria I, acumuland 64 de puncte, si nu mai poate rata promovarea, deoarece se afla la sase puncte in fata celor de la Delta Tulcea, cu o etapa inainte de final.

Gruparea prahoveana este cea de-a patra echipa promovata in primul esalon, si ultima, dupa Ceahlaul (Seria I), Unirea Alba Iulia (Seria a II-a) si International Curtea de Arges (Seria a II-a).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.