Sport 8 Iunie 2009 13:06
Selectionerul echipei nationale a Argentinei, Diego Maradona, a criticat faptul ca stadionul care sambata va gazdui partida contra Columbiei a gazduit un concert rock, iar suprafata de joc a fost afectata
Concertul a avut loc pe stadionul Monumental al lui River Plate, iar aproximativ 40.000 de persoane au urmarit evenimentul care a avut loc acum cateva zile, informeaza NewsIn.

"Este un dezastru. Am sperat ca putem evolua pe un alt stadion, dar mi s-a spus ca doar arena lui River este singura aprobata de FIFA. Nu ma deranjeaza ca formatia vrea sa castige bani, dar cred ca trebuia sa planifice concertul in alta data. Ii aducem la echipa pe Messi, Aguero, Mascherano sau Gago, jucatori de milioane de euro, si ii punem sa joace pe un camp. Este regretabil ca trebuie sa evoluam aici", a spus Maradona.

Echipa nationala a Argentinei este pe locul 4 in grupa preliminara, cu 19 puncte din 12 meciuri, dar poate obtine calificarea directa la Campionatul Mondial din 2010. Formatia de pe locul 5 va evolua intr-un baraj cu echipa de pe locul 4 din grupa zonei CONCACAF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.