Sport 5 Iunie 2009 00:25
Autoritatile locale au anuntat, joi, ca o persoana a murit si alte sapte au fost ranite din cauza ciocnirilor care au avut loc intre fanii echipelor Corinthians si Vasco da Gama, inaintea partidei dintre celor doua formatii rivale, din semifinalele Cupei Braziliei, informeaza AFP.
Incidetele s-au produs in afara stadionului gruparii din Sao Paolo si au fost declansate de catre sustinatorii gazdelor, care au incendiat un vehicul cu suporteri ai formatiei vizitatoare, informeaza NewsIn.

Politia a interpelat 30 de persoane si a confiscat de la agresori cutite, materiale pirotehnice si bare de metal. "Cele doua galerii se urasc si este cat se poate de evident ca acest conflict a fost premeditat", a spus procurorul Paulo Castilho.

Partida dintre Corinthians si Vasco da Gama, contand pentru mansa secunda a penultimului act al Cupei Braziliei, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar echipa la care evolueaza si dublul castigator al Balonului de Aur, Ronaldo, s-a calificat in finala competitiei, gratie rezultatului de 1-1 din meciul tur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.