Sport 5 Iunie 2009 00:23
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat joi ca formatia sa ar fi jucat corect in ultima etapa, in meciul cu Steaua, indiferent de decizia pe care ar fi anuntat-o TAS in cazul depunctarii lui FC Timisoara.
"Unirea Urziceni juca ultima etapa corect indiferent de decizia care se lua. Cu tot respectul pe care il port Stelei, meciul va fi pe viata si pe moarte. Avem nevoie de un rezultat de egalitate impotriva Stelei", a declarat Mihai Stoica, la GSP TV.

Oficialul liderului a mai spus ca nu ar fi crezut niciodata ca Unirea Urziceni va castiga la Timisoara si a precizat ca nu ia in seama oferta lui Becali, care vrea sa-i puna echipei sale la dispozitie gratis stadionul Steaua pentru meciurile din Liga Campionilor. "Nu reprezinta o prioritate pentru noi sa jucam in Ghencea", a spus Stoica, citat de NewsIn.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat joi, printr-un comunicat, ca a amanat anuntarea deciziei in cazul depunctarii clubului FC Timisoara pana la data de 11 iunie, la cererea clubului banatean. TAS comunicase initial ca va anunta respectiva decizie cel tarziu la data de 5 iunie.
Ultima etapa a acestei editii de campionat se va disputa la data de 10 iunie, iar decizia urmeaza sa fie facuta publica la o zi dupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.