Sport 5 Iunie 2009 00:21
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca atitudinea neprofesionista a lui Dayro Moreno din timpul antrenamentului de miercuri are drept cauza influenta negativa pe care impresarul acestuia o exercita asupra sa.
"L-a invatat cineva, probabil impresarul sau, sa faca figuri la antrenamente, pentru ca noi sa-l lasam sa plece liber de contract. Asta nu se va intampla niciodata. Cine il invata asa il invata de rau, pentru ca el mai are trei ani de contract cu noi. As vrea sa-l vand pe un milion de euro, dar n-am nicio oferta pentru el", a spus, la Sport.ro, Gigi Becali despre jucatorul care a fost exclus din lot si nu a participat la antrenamentul de joi, dupa ce miercuri a fost dat afara de la sedinta de pregatire, din cauza ca nu a respectat cerintele tehnicianului interimar al Stelei, Massimo Pedrazzini, informeaza NewsIn.

Patronul ros-albastrilor a comentat propunerea facuta de Steaua in cadrul CEx al FRF: "Am propus asta pentru ca e o perioada de criza. Am fi vrut sa se anuleze unilateral contractele de joc, fara ca jucatorul sa aiba pretentii financiare". Clubul Steaua a propus, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF ca formatiile din Liga I sa poata rezilia unilateral contractele jucatorilor, dar membrii forului au respins aceasta idee in unanimitate.

De asemenea, Becali a tinut sa reaminteasca faptul ca, in viitor, are de gand sa implemeteze la Steaua un nou sistem de plata a fotbalistilor, care ar urma sa aiba salarii de maximum 100.000 de euro: "Am spus ca asta voi face si o voi face. Cine vrea sa joace la Steaua sa accepte sub 100.000 de euro".

Intrebat daca il va impresiona mitingul pe care suporterii stelisti vor sa-l faca sambata pentru a-l convinge pe acesta sa plece de la Steaua, Becali a raspuns: "Nu ma impresioneaza mitingul, e o actiune politica a lui Vanghelie. Nu e mitingul lor, Vanghelie a platit acest miting".
Becali a mai spus ca nu are nicio oferta de la Serif Tiraspol pentru atacantul bolivian Pedriel, dar daca vreun jucator este solicitat de alta formatie si vrea sa plece, o poate face fara nicio problema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.