Sport 5 Iunie 2009 18:34
Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a anuntat astazi ca fostul international Viorel Moldovan se afla pe lista sa pentru a-l inlocui pe Ionel Gane pe banca tehnica a gruparii doljene.
"Este adevarat ca il am in vedere pe Viorel Moldovan pentru a prelua echipa, este unul dintre cei care se afla pe lista mea", a spus Mititelu.

Oficialul a precizat ca nu se pune probleme ca actualul tehnician al gruparii alb-albastre, Ionel Gane, sa continue, chiar daca va califica echipa in Liga Europa. "Pai daca el castiga doua meciuri, asta nu inseamna ca trebuie sa ramana. N-are nici macar licenta PRO".

Italianul Nicolo Napoli a fost demis de la Universitatea Craiova dupa remiza de pe teren propriu, scor 1-1, cu Gloria Buzau, din etapa a 31-a, iar locul sau a fost luat de secundul Ionel Gane.

Viorel Moldovan a renuntat la functia de antrenor principal al formatiei FC Vaslui o etapa mai tarziu, dupa un esec tot impotriva Gloriei Buzau, scor 1-4, iar in prezent este liber de contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.