Sport 4 Iunie 2009 03:25
FC Timisoara si Unirea Urziceni asteapta cu sufletul la gura decizia TAS cu privire la cele sase puncte cu care a fost penalizata gruparea banateana in luna septembrie a anului trecut.
Conform informatiilor oficiale venite din partea Departamentului de comunicare al Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, hotararea va fi anuntata maine. Totusi, exista mai multe voci care au anuntat ca decizia va fi cunoscuta chiar din aceasta seara.

In cazul in care Poli (acum cu 61 de puncte) nu-si recupereaza cele sase puncte, Unirea Urziceni (69 de puncte) va juca partida din ultima etapa, de pe teren propriu, contra Stelei, din postura de campioana a Romaniei. Situatia se complica insa daca TAS decide ca FIFA nu a avut dreptate cand a depunctat gruparea condusa de Marian Iancu.

Cele sase puncte in plus i-ar duce pe timisoreni pe locul secund, la doua puncte peste Dinamo (65 de puncte) si tot la doua puncte in urma liderului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.