Sport 4 Iunie 2009 03:22
Marele castigator al actualei editii de campionat este patronul Sportului Studentesc.
Vanzarea a doi dintre jucatorii virtualei campioane, Tibi Balan si Dacian Varga, care sunt imprumutati la Urziceni, il pot imbogati pe Siman cu aproximativ 4.000.000 de euro. Deja mai multe echipe s-au interesat de achizitionarea celor doi fotbalisti, afacerea urmand sa fie realizata si in functie de locul pe care vor termina campionatul FC Timisoara si Dinamo.

Lovitura acestei veri pe piata transferurilor o poate da Sportul Studentesc. Manevra patronului acestei formatii, care si-a imprumutat la Unirea Urziceni cei mai buni jucatori, Dacian Varga si Tibi Balan, a dat roade. Castigarea campionatului de catre formatia lui Dan Petrescu a crescut foarte tare valoarea celor doi fotbalisti, care sunt si in vederile selectionerului echipei nationale. In acest moment, Siman spera sa obtina minimum 4.000.000 de euro prin vanzarea la pachet a celor doi jucatori de profil ofensiv, chiar daca piata transferurilor a cunoscut o usoara recesiune. Unirea Urziceni nu are in contract o clauza de cumparare, sansele ca fotbalistii sa ajunga in Liga campionilor cu ultima formatie la care au evoluat fiind minime. Cu toate acestea, Mihai Stoica sustine ca va incerca sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l pastra macar pe Varga. "O sa vedem daca putem sa il pastram definitiv, important este si ce isi doreste el“, a declarat Mihai Stoica.

Cum Siman este cunoscut pentru felul cum negociaza pana la ultimul leu, sunt putine sanse ca managerul Unirii sa aiba sanse de reusita. De altfel, inca din iarna patronul Sportului Studentesc si-a manifestat intentiile: "In vara o sa-i vindem in alta parte. Asteptam o oferta buna“.

Cunoscand priceperea in afaceri a lui Vasile Siman, Dacian Varga este convins ca va avea parte de o vara extrem de plina. "Eu deocamdata sunt aici, dupa terminarea campionatului vom vedea ce va fi. Oricum, domnul Siman decide, nu cred ca a ratat vreodata un transfer“, a afirmat Varga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.