Sport 4 Iunie 2009 03:20
Adrian Mutu este pus pe fapte mari in viitorul sezon. Atacantul Fiorentinei a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, ca recuperarea sa dupa accidentarile suferite in ultima vreme decurge foarte bine si a precizat ca isi doreste ca sezonul viitor sa fie cel mai bun din cariera lui.
“Eu deja am spus care este visul meu profesional: vreau sa-mi inchei cariera la Florenta, cu tricoul viola pe umeri. Cand contractul meu va ajunge la final voi avea 33 de ani, prea devreme pentru a-mi incheia cariera.

Mi-as dori sa joc in continuare si sper ca Fiorentina va putea sa-mi prelungeasca intelegerea. In fiecare an, in perioada de transferuri se spune ca voi pleca in alta parte. Nu am mai avut o vara linistita, fara zvonuri, de mult timp. Cu toate acestea, doar eu pot decide si va spun ca doresc sa-mi inchei cariera la Fiorentina.

Florenta este un oras extraordinar, oamenii de aici imping de la spate echipa, iar proiectul patronilor Della Valle, al antrenorului Prandelli si al lui Corvino imi place. Echipa pe care am construit-o in acesti ani are importante resurse de energie si putem face mult mai bine de la an la an”, a declarat Mutu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.