Sport 4 Iunie 2009 02:29
Formatia patronata de Roman Abramovici, Chelsea Londra, este dispusa sa plateasca in jur de 84 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile atacantului lui AC Milan, Ricardo Kaka, brazilianul care in aceasta perioada este curtat intes si de Real Madrid, informeaza The Times.
Daca cele doua parti vor ajunge la un consens in privinata tranzactiei, castigatorul Balonului de Aur in anul 2007 va castiga la clubul de pe Stamford Bridge aproximativ 11,5 milioane de euro pe sezon, informeaza NewsIn.

Potrivit sursei citate, conducerea lui Chelsea si-a anuntat intentiile vizavi de transfeul lui Kaka, dupa ce publicatiile sportive au notat ca agentul si, totodata, tatal internationalului brazilian, Bosco Leite, s-ar fi declarat nemultumit de comisionul pe care ar urma sa-l incaseze in urma trecerii fiului sau la Real Madrid.

Ziarele spaniole au scris recent ca noul presedinte al gruparii blanco, Florentino Perez, i-a convins pe reprezentantii lui AC Milan sa-l cedeze pe Kaka in schimbul a 65 de milioane de euro, urmand ca jucatorului sa i se pregateasca un contract valabil pe cinci sezoane, cu salariu anual de 9 milioane de euro.

Internationalul brazilian in varsta de 27 de ani evolueaza pentru AC Milan din 2003, iar daca va ajunge la Chelsea, va lucra din nou sub comada fostului sau antrenor de la echipa italiana, Carlo Ancelotti, numit, de curand, managerul formatiei londoneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.