Sport 4 Iunie 2009 02:27
Mijlocasul Stelei, Dayro Moreno, a fost dat afara din antrenamentul de miercuri de tehnicianul Massimo Pedrazzini pentru ca nu a respectat cerintele acestuia si urmeaza sa fie amendat de catre club, a declarat presedintele ros-albastrilor, Valeriu Argaseala.
"Dayro nu a respectat programul de antrenament, nu a facut ce i-a cerut antrenorul si, in consecinta, a fost dat afara de la sedinta de pregatire. Va suporta sanctiuni pecuniare, pentru ca nu e normal sa se comporte asa, mai ales ca are toate conditiile necesare la dispozitie", a spus Argaseala, la Sport.ro.

Dayro Moreno a avut probleme de acest gen si cu fostul antrenor al echipei, Marius Lacatus, care l-a trimis la echipa a doua pentru atitudinea nesportiva pe care a avut-o in meciul cu Farul, scor 1-1, cand a fost schimbat in prima repriza, din cauza evolutiei slabe. Atunci, el a plecat direct la vestiare, aruncand nervos cu bandajele de protectie pe care le purta, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.