Sport 4 Iunie 2009 12:52
Presa din Spania scrie ca Real Madrid il va transfera in zilele urmatoare pe fotbalistul brazilian Kaka, presedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, fiind nevoit sa recunoasca ca nu il mai poate tine pe acesta la echipa
"Nu stiu daca mai putem sa-l tinem pe Kaka la Milan pentru ca i se ofera foarte multi bani", a spus Berlusconi, dupa ce vicepresedintele Adriano Galliani a recunoscut ca formatia se confrunta cu unele probleme financiare.

Gruparea italiana a remis si un comunicat de presa in care sustine ca Galliani a fost la Madrid, fiind invitat cu ocazia alegerii in functia de presedinte a lui Florentino Perez, nu pentru a negocia transferul lui Kaka.

Presa din Spania scrie ca brazilianul Kaka va fi prezentat oficial saptamana viitoare, iar suma de transfer a acestuia este de cel putin 65 de milioane de euro. La inceptul anului, brazilianul a fost pe punctul de a fi achizitionat de formatia engleza Manchester City, care era dispusa sa ofere in schimbul lui suma de 100 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.