Sport 4 Iunie 2009 11:47
Internationalul german Michael Ballack a anuntat ca si-a extins cu inca un an intelegerea cu Chelsea Londra, scadenta la finalul acestui sezon
"Sunt extrem de fericit ca voi ramane la Chelsea inca un sezon, deoarece aceasta a fost dintotdeauna si dorinta mea. Am terminat in forta aceasta campanie, castigand Cupa Angliei, si astept cu nerabdare sa incepem munca alaturi de noul manager, Carlo Ancelotti", a spus mijlocasul in varsta de 32 de ani, informeaza NewsIn.

Ballack este legitimat la Chelsea din vara lui 2006, cand a fost transferat din postura de jucator liber de contract de la Bayern Munchen.

"Michael a fost un component cheie al echipei in ultimii trei ani si ne bucuram foarte mult ca am cazut de acord asupra prelungirii angajamentului sau pana in iunie 2010", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul gruparii londoneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.