Sport 3 Iunie 2009 15:29
Tribunalul Arges a admis cererea pe cautiune a fostului presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, decizia putand fi atacata cu recurs, informeaza corespondentul NewsIn.
Instanta i-a impus lui Constantin Gheorghe mai multe restrictii: sa nu depaseasca limita teritoriala a municipiului Ramnicu Valcea decat in conditiile stabilite de instanta, sa se prezinte la organul de urmarire penala si la instanta de judecata ori de cate ori este chemat, sa se prezinte la organul de politie din localitatea de domiciliu conform programului de supraveghere, sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea instantei, sa nu detina sau sa foloseasca arme. De asemenea, Gheorghe Constantin nu are voie sa se apropie de ceilalti inculpati si sa comunice cu acestia direct sau indirect, sa se deplaseze la spectacole sportive, sa exercite profesia, meseria sau sa desfasoare activitatea in exercitarea careia a savarsit fapta.

Decizia poate fi atacata cu recurs in decurs de 24 de ore.

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin a fost arestat in data de 14 aprilie in scandalul de coruptie din fotbal.
Cererea de eliberare provizorie a fostului presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin a fost amanata vineri, 29 mai, de Tribunalul Arges, dupa ce avocatul acestuia a cerut ragaz cateva zile pentru studierea dosarului. Lui Constantin i-a fost stabilita marti, 26 mai, o cautiune de 15.000 de lei, insa acesta a spus ca nu are cum sa stranga suma respectica atat de repede si a solicitat un nou termen.

Tot marti, Tribunalul Arges a admis cererea de eliberare provizorie pe cautiune a directorului hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, insa decizia poate fi atacata cu recurs, si a respins ca neintemeiata cererea de eliberare provizorie pe cautiune a fostului director al OPC Arges Cristian Libertatu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.