Sport 3 Iunie 2009 15:12
Clubul Dinamo a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 50.000 de lei de Jandarmeria Bucuresti, pentru ca la jocul cu FC Brasov, din etapa a 33-a a Ligii I, a permis suporterilor afisarea de bannere cu caracter obscen, se arata, marti, intr-un comunicat al fortelor de ordine.
Jandarmeria a mai dat 6 amenzi in valoare de 200 de lei unor suporteri dinamovisti si a dispus interzicerea accesului acestora la manifestari sportive pentru un an, deoarace au provocat si au participat la scandaluri in locuri publice, ei fiind implicati intr-un conflict cu fortele de ordine la finalul partidei cu FC Brasov.

De asemenea, un alt fan al alb-rosiilor a primit o amenda de 150 de lei pentru ca a injurat jandarmii prezenti la stadionul Dinamo, informeaza NewsIn.

Nici meciul dintre FC Timisoara si Unirea Urziceni, tot din etapa a 33-a a Ligii I, nu a fost lipsit de incidente, in timpul si dupa finalul acestuia fiind aplicate 12 sanctiuni contraventionale. Astfel, un suporter a fost amendat cu 250 de lei pentru ca a incercat sa intre pe stadion in stare de ebrietate, in timp ce un altul a primit 100 de lei amenda pentru ca a aruncat cu o sticla de plastic spre o masina a unui jucator timisorean.

Doi suporteri au primit 200 de lei amenda si un altul 700 de lei pentru ca au injurat fortele de ordine, iar alti doi sustinatori ai banatenilor au primit doar un avertisment scris pentru ca au consumat bauturi alcoolice in preajma stadionului. Nu la fel de norocoase au fost alte 5 persoane, 3 dintre ele fiind amendate cu 100 de lei si doua cu cate 200 de lei, tot pentru consum de alcool in jurul arenei Dan Paltinisanu.

Inainte de jocul FC Vaslui-Rapid, un suporter al moldovenilor a fost depistat la intrarea in stadion cu materiale pirotehnice si i s-a intocmit dosar penal pentru detinerea fara drept a acestui tip de materiale. De asemenea, un alt fan al vasluienilor a fost sanctionat cu 750 de lei si i se va interzice accesul la manifestarile sportive pentru 6 luni, deoarece a incercat sa escaladeze gardul ce separa tribunele de terenul de joc.

De asemenea, inaintea meciurilor Poli Iasi-Gloria Buzau si Farul Constanta-Gaz Metan Medias, doi spectatori au fost retinuti la intrarea in stadioane pentru ca aveau asupra lor materiale pirotehnice, celor doi urmand sa li se intocmeasca dosar penal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.