Sport 3 Iunie 2009 14:37
Impresarul Dennis D'Arcy a declarat astazi ca impresarul Victor Becali i-a comunicat conditiile in care se poate realiza transferul lui Dorin Goian la o grupare din campionatul Angliei, urmand sa dea un raspuns in zilele urmatoare.
"Am primit oferta care contine detaliile in care se poate realiza transferul lui Dorin Goian in Anglia. Suma care este ceruta pe Goian este de 4 milioane de euro, pret care nu e negociabil, iar in ceea ce priveste salariul jucatorului, impresarul acestuia a solicitat aproximativ 1 milion de euro pe sezon", a declarat Dennis D'Arcy pentru NewsIn.

In urma cu aproximativ o saptamana, Dennis D'Arcy afirma ca trei echipe din prima liga engleza sunt interesate de transferul stelistului Dorin Goian, printre care si Tottenham. La randul sau, impresarul jucatorului, Victor Becali, a confirmat ca se poarta discutii pentru transferul unor jucatori de la Steaua, unul dintre acestia fiind si Dorin Goian.

Contactat de agentia NewsIn, Gigi Becali preciza pe 24 mai ca pretul lui Dorin Goian este de trei milioane de euro: "Daca il vrea o echipa din Anglia este foarte bine, sa dea trei milioane de euro si gata. Pretul nu este negociabil".

Dorin Goian a venit la Steaua la inceputul sezonului 2004-2005, dar in acel an nu a jucat decat 4 meciuri in tricoul ros-albastrilor. Dupa acea perioada, acesta s-a impus ca titular la formatia din Ghencea si in urmatorii trei ani a bifat 73 de jocuri si 5 goluri, toate in Liga I. In acest sezon, Goian a jucat 26 de meciuri si a reusit un singur gol, din penalty, pentru ros-albastri.

In cupele europene, fundasul a bifat 40 de meciuri si 9 goluri, avand in palmares o semifinala de Cupa UEFA si trei participari consecutive in grupele Ligii Campionilor. Jucatorul a castigat doua titluri de campion la echipa din Ghencea, timp in care a adunat si 28 de selectii la echipa nationala, pentru care a marcat de 5 ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.