Sport 3 Iunie 2009 14:59
Fostul antrenor al lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Marian Iancu a cautat motive sa-l demita de la carma formatiei banatene, dar si ca, acesta a incercat in ultima perioada sa-i strice imaginea
"E un moment neplacut si nu cred ca trebuia sa fiu demis cand am facut 32 de puncte, exact cate avea echipa si in tur. Am calificat-o in finala Cupei, si meritul e si al meu. Ma asteptam la aceasta demitere dupa declaratiile negative din ultima perioada ale lui Marian Iancu. Cand am semnat nu m-am asteptat sa fie asa de dificila relatia cu el. Imi reprosez un singur lucru, increderea prea mare in unii oameni. A fost o plecare premeditata si simteam ca din vara nu voi mai continua. A cautat motive sa ma demita si sa-mi strice imaginea", a spus Balint, care a mai adaugat ca spera sa-si incheie amiabil intelegerea cu clubul, relateaza NewsIn.

Tehnicianul sustine ca diferendul cu Marian Iancu a inceput dupa infrangerea cu FC Vaslui, scor 3-4: "Dupa meciul cu FC Vaslui a aparut ruptura. Eu m-am condus mereu dupa principii si nu am facut compromisuri. Nu voi face niciodata dupa cum vrea cineva".

Gabi Balint a afirmat in incheiere, ca in momentul de fata are doua oferte de a antrena, una din tara si una din campionatul Turciei.

Gabi Balint a fost demis din functie, duminica, in urma infrangerii de pe teren propriu in fata Unirii Urziceni, scor 1-2, iar in locul sau a fost numit Valentin Velcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.