Sport 2 Iunie 2009 02:26
Deranjat de criticile managerului de la Urziceni, oficialul de la Dinamo a replicat cu un atac dur: Sa transferi o maimuta din Amazonia si sa-l aduci aici si sa mai coste si nu stiu cat e un record".
Pierderea titlului in Stefan cel Mare s-a lasat cu iesiri in decor. Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, luni, ca managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, este singurul conducator de club din Romania care "a transferat o maimuta", pe mijlocasul brazilian Elton.

"Nu are rost sa discut despre un asa-zis conducator de fotbal, singurul din Romania care a transferat o maimuta, pe Elton, dar, ma rog. Dar sa transferi o maimuta din Amazonia si sa-l aduci aici si sa mai coste si nu stiu cat e un record", a spus Dinu, la GSPTV.

In replica, managerul general al gruparii Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat ca Dinu a facut aceste declaratii pentru a-si justifica prezenta la Dinamo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.