Sport 2 Iunie 2009 02:21
Internationalul muntenegrean Mirko Vucinic a semnat, luni, o noua intelegere cu echipa sa, AS Roma, in urma careia va castiga in jur de 17,5 milioane de euro in urmatoarele patru sezoane, informeaza Corriere dello Sport.
Atacantul in varsta de 25 de ani, autor a 11 goluri in actuala editie din Serie A, va fi remunerat cu 4 milioane de euro in primul an de contract, urmand ca salariul sau sa ajunga la 4,7 milioane de euro in stagiunea 2012-2013, informeaza NewsIn.

Vucinic a fost imprumutat de AS Roma in 2006, de la Lecce, iar un an mai tarziu a fost achizitionat definitiv. Internationalul din Muntenegru, care a debutat in Serie A la varsta de 17 ani, a bifat peste 100 de jocuri in tricoul actualei sale formatii, pentru care a inscris 34 de goluri in toate competitiile.

Mirko Vucinic este al treilea component al echipei pregatide de Luciano Spalletti, dupa Aquillani si Juan, care a semnat recent prelungirea angajamentului.

Potrivit publicatiilor din Peninsula, oficialii lui AS Roma negociaza in aceste zile extinderea intelegerii capitanului Francesco Totti, caruia i s-ar oferi un contract valabil pana in 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.