Sport 2 Iunie 2009 15:14
Noul antrenor secund al echipei nationalei, fostul portar Bogdan Stelea, a declarat astazi ca sansa pe care i-a oferit-o Razvan Lucescu este extraodinara si, chiar daca ar fi existat si posibilitatea sa antreneze o echipa mai mica, nu putea refuza oferta de a lucra cu tricolorii.
"Visam ca la un moment dat sa revin la echipa nationala, dar nu asa repede. E o posibilitate pentru mine si nu am ezitat sa raspund apelului lui Razvan si sa fac parte din staff. De cand m-am apucat de fotbal nationala a fost ceva special si asa o sa ramana. Am venit aici cu sufletul, iar implicarea o sa fie totala. O sa fac totul sa nu dezamagesc. E greu sa trec de la jucator la antrenor, dar orice sportiv trebuie sa aiba puterea sa se opreasca la un moment dat. Cel mai important lucru este insa ca am ocazia sa raman in aceasta atmosfera. Exista posibilitatea sa preiau o echipa mai mica de unul singur, dar mi s-a oferit sansa asta si cred ca e mai bine asa", a spus Stelea.

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit astazi la Centrul Sportiv de la Mogosoaia, pentru prima data sub comanda noului selectioner Razvan Lucescu. Tricolorii vor pregati in saptamana care urmeaza meciul cu Lituania, din preliminariile pentru CM 2010, partida urmand sa aiba loc la data de 6 iunie, la Marijampole.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.