Sport 2 Iunie 2009 12:08
Patronul gruparii FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat duminica, dupa infrangerea cu Unirea, ca antrenorul Gabi Balint este principalul vinovat pentru esecurile din returul campionatului si acesta nu va mai apuca sa stea pe banca si in finala Cupei Romaniei.
"Gabi Balint nu va apuca sa joace Cupa Romaniei cu CFR Cluj si nu va sta pe banca pentru ca riscul e prea mare. Cand vezi ca nu mai merge, trebuie sa iei masuri. Nu pot sa risc pentru ca e o finala de Cupa. Nu am putut sa batem Mediasul sau Otopeniul. Am condus in meciurile cu Dinamo, Unirea si Vaslui, dar am pierdut de fiecare data. Am nevoie de un antrenor in adevaratul sens al cuvantului", a spus Iancu la Sport.ro

Oficialul banatean spune ca Balint nu are mentalitate de antrenor deoarece jucatorii nu il asculta. "Cel mai rau imi pare de public pentru ca am fi putut castga titlul in acest an. Gabi Balint nu este la ora asta antrenor. Daca nu ma bag la echipa, am voie sa vorbesc. El nu are mentalitate de antrenor, nu il asculta jucatorii. Pe Dinamo, la 1-0 pentru noi, nu l-a bagat nimeni in seama cand am dat gol. Atat au putut jucatorii si in special antrenorul. I-am acordat putere deplina, dar asta e cartea lui de vizita", a mai adaugat Iancu.

Acesta sustine ca era sigur ca Timisoara va pierde meciul cu Unirea Urziceni. "I-am spus toata saptamana ca Unirea ne va bate, dar nu m-a ascultat, a facut aceleasi greseli. Spuneti-i si lui Balint ca echipa care castiga nu se schimba, pe mine nu ma asculta pentru ca daca ii spun eu, va zice ca ma bag peste el".

Marian Iancu spune ca este sigur de faptul ca echipa isi va primi cele sase puncte de la TAS. "Diferenta dintre mine si echipa este ca eu centrez si tot eu dau cu capul. Sunt convins ca voi aduce cele sase puncte, dar acum nu ne vor mai ajuta cu nimic", a conchis acesta.

FC Timisoara a fost invinsa, duminica, scor 1-2, pe teren propriu, de Unirea Urziceni, si mai ramane cu sanse la titlu doar daca va primi cele sase puncte de la TAS. Totusi, in cazul in care ialomitenii nu vor pierde in ultima etapa, cu Steaua, atunci acestia vor lua campionatul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.