Sport 1 Iunie 2009 22:17
Reprezentativa feminina de volei a Romaniei a fost invinsa, duminica, scor 3-1 (25-27, 15-25, 25-19, 19-25), in deplasare, de echipa similara a Frantei, dupa ce cu o zi inainte pierduse cu 3-0 in fata aceluiasi adversar, in cadrul Grupei B a Ligii Europene.
In celalalt meci din cadrul grupei B disputat duminica, Turcia s-a impus in deplasare, scor 3-0, cu Marea Britanie, dupa ce cu o zi inainte castigase cu 3-1, informeaza NewsIn.

In clasament, Franta conduce cu maximum de puncte (8), urmata de Turcia si Romania, cu cate sase puncte, in timp ce Marea Britanie se afla pe ultima pozitie, cu patru puncte.

Romania va juca urmatoarele doua meciuri impotriva Marii Britanii, pe teren propriu, pe 6 si 7 iunie, urmand ca o saptamana mai tarziu sa se deplaseze in Albion.

Romania face parte din Grupa B a Ligii Europene, alaturi de Turcia, Franta si Marea Britanie, urmand ca in Final Four sa se califice o singura formatie, deoarece Turcia este deja calificata, fiind tara gazda.

Final Four-ul Ligii Europeane se va disputa la 11 si 12 iulie, la Kayseri (Turcia). Din Grupa A vor ajunge la Final Four echipele care vor termina pe primele doua locuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.