Sport 1 Iunie 2009 18:09
Reprezentativa masculina de volei a Romaniei a castigat, duminica, partida cu Danemarca, scor 3-0 (25-12, 25-23, 25-18), din Grupa G a fazei a doua a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010 si s-a calificat in ultima faza preliminara, informeaza site-ul oficial al Federatiei Internationale.
In urma acestui rezultat, Romania si-a asigurat prezenta la ultimul turneu de calificare la CM 2010 deoarece are un total de 7 puncte si ar putea incheia Grupa G chiar pe pe primul loc, in functie de rezultatul dinte Portugalia si Slovenia, formatii care au cate 5 puncte. In cazul in care slovenii vor invinge cu 3-0, atunci Romania va incheia pe pozitia secunda, iar la orice alt rezultat, va fi lider, deoarece are un setaveraj mai bun.
Turneul Grupei G s-a disputat la Varzim, in Portugalia, iar nationala tricolora a mai obtinut urmatoarele rezultate: 3-2 cu Slovenia, 3-0 cu Portugalia si 2-3 cu Grecia.

Nationala pregatita de Stelian Moculescu va evolua in perioada 14 si 30 august la ultimul turneu premergator al CM 2010, programat in Italia. Daca va termina pe primul loc, atunci Romania va juca in turneul din Bulgaria (Grupa J), iar daca va ajunge pe doi va merge in Serbia (Grupa L).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.