Sport 1 Iunie 2009 09:13
Jucatoarea romana de tenis Sorana Carstea s-a calificat, sambata, in optimile turneului de Mare slem Roland Garros dupa ce a trecut in turul 3 de favorita numarul 10, daneza Caroline Wozniacki, informeaza siteu-ul oficial al competitiei dotate cu premii in valoare de 16 milioane de euro.
Carstea s-a impus in doua seturi, scor 7-6, 7-5, in fata lui Woznicki, intr-un meci care a durat doua ore si 10 minute si in care romanca a revenit in primul set de la scorul de 4-0. Cele doua jucatoare au facut pereche in proba de dublu a turneului, unde au fost eliminate in primul tur, arata NewsIn.

Pentru performanta realizata, Sorana Carstea va incasa un cec in valoare de 68.400 de euro, iar in urmatorul tur o va intalni pe sarboaica Jelena Jankovic, favorita numarul 5 a competitiei.

Sorana, care se afla la doar a doua participare la Roland Garros, a mai trecut pana acum de Carly Gullickson (SUA) si favorita numarul 21, Alize Cornet (FRA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.