Sport 31 Mai 2009 09:41
Consiliul Director al clubului Universitatea Craiova s-a intrunit, vineri, si a decis sa ii acorde lui Adrian Paunescu titlul de presedinte de onoare al gruparii din Banie, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.
"Este o mare onoare pe care ne-a facut-o domnul Adrian Paunescu. Acest titlu i se cuvine, domnia sa fiind persoana care a ajutat cel mai mult Universitatea de-a lungul existentei sale. Fara oameni ca dansul, azi nu ar mai fi existat aceasta iubire. Sunt mandru ca sunt contemporan cu domnul Paunescu", a spus patronul Adrian Mititelu, potrivit NewsIn.

La randul sau, Adrian Paunescu a comentat si el numirea, precizand ca este onorat de functia primita: " Se oficializeaza o veche dragoste odata cu acest titlu. Cu aceasta acceptare a unei propuneri generoase, sporesc responsabilitatile si grijile, dar si temerile celor care nu iubesc Universitatea Craiova. Am primit cu emotie aceasta oferta si voi incerca sa ma achit cu succes de sarcini".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.