Sport 31 Mai 2009 09:11
Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, vineri, despre Cornel Dinu ca nu a facut nimic ca antrenor in fotbal si nu are dreptul sa vorbeasca despre acest subiect, dar a admis ca administratorul delegat al lui Dinamo a fost un mare jucator.
"Dinu ma surpinde, credeam ca putem avea un dialog civilizat. El vorbeste de delirium, starea in care s-a aflat de mai multe ori, nu stiu la ce uleiuri face el referire, pentru ca nu folosesc asa ceva. Cornel Dinu este ultimul om care are voie sa vorbeasca de fotbal. Nu discut de cariera lui de jucator, pentru ca a fost mare. Vorbim de performante europene, iar eu am in CV mult mai multe. Ca antrenor, nu prea a facut nimic. El a vorbit de mine ca jucator, pentru ca altceva nu prea avea ce sa zica", a spus Stoica, la GSP TV.

Oficialul ialomitean a continuat atacul la adresa lui Cornel Dinu si a precizat ca mereu a incercat sa calce pe urmele "rivalului sau de o viata, Mircea Lucescu", dar niciodata nu a reusit sa faca nimic. "Dinu da in mine? Ce pot eu sa ii spun? Pai, Cornel Dinu tinea cu Internazionale Milano, iar Mircea Lucescu, rivalul lui de o viata, a antrenat pe Inter. Asta e sinteza carierei lui. Lucescu a facut performanta peste tot, iar Dinu nu a facut nimic nicaieri. Mi-e mila de el, nu am ce sa mai spun de el. A fost un campion adevarat ca jucator, apoi s-a facut de ras. Este angajatul lui Turcu si asta e situatia", a mai afirmat Stoica, potrivit NewsIn.

Managerul Unirii Urziceni a vorbit si despre vicepresedintele CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, despre care spune ca nu poate sa il respecte, chiar daca este un om "care are multi bani". "In cazul lui Turcu, e clar. Ar trebui sa inteleaga ca un om nu este respectat dupa contul pe care il are. El a inceput sa ne jigneasca inca de acum un an si este cam singurul conducator din fotbalul romanesc care face acest lucru. Nu am ce sa mai spun", a conchis Mihai Stoica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.