Sport 29 Mai 2009 00:57
Decizia Biroului Federal al FR de Rugby de a le reduce suspendarile sportivilor batausi de la CS Dinamo, dupa incidentele de la meciul cu Farul, disputat pe 13 aprilie, i-a revoltat pe cei de la CSA Steaua.
“Este o decizie clar impotriva Stelei. Nu stiu ce se mai faca sa mai castige si ei un meci. Nu i-am pus eu sa se bata, sa faca imagine si mai proasta rugby-ului. Dar asta este, Federatia, a decis ca trebuie sa ii ajute.

Daca vorbim la modul ironic, Federatia a considerat ca bataia aceea a fost ceva normal, asa ca era normal sa apeleze si la paragraful din regulament care le poate reduce pedepsele.

S-au gandit ca asa pot rezolva un derby. Ce sa mai, Dinamo face tot ce poate ca sa nu mai piarda si al treilea meci”, a spus Marin Mot, antrenorul coordonator al Stelei, inaintea derby-ului de sambata (ora 11.00, in direct pe TVR2).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.