Sport 29 Mai 2009 00:52
Directorul de Licentiere din cadrul FRF sustine ca a fost somat sa primeasca Universitatea Craiova in Liga I, dar avertizeaza ca oltenii ar putea sa aiba probleme cu UEFA.
Universitatea Craiova a primit licenta si poate evolua in Liga I si, eventual in cupele europene, si in sezonul viitor, dar scandalul continua.

Directorul Directiei Licente si Afilieri a FRF, Viorel Duru, a declarat, joi, ca a primit multe mesaje si telefoane in care era "somat" sa acorde licenta si a precizat ca singurul care a facut astfel de presiuni a fost Adrian Mititelu. Duru a explicat ca gruparea craioveana nu a primit licenta initial din cauza problemelor financiare.

Clubul trebuia sa demonstreze ca nu are restante financiare care sa nu fi fost platite pana la 31 ianuarie si ca nu are nici angajamente financiare neachitate, tot pana la aceeasi data, iar plata taxelor catre stat si angajati a fost respectata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.