Sport 29 Mai 2009 00:50
Fostul antrenor va fi inclus vineri in "Galeria Celebritatilor Gimnasticii Mondiale alaturi de fostii gimnasti Vitali Scherbo si Dominique Dawes.
Romania va avea un nou reprezentant in "Galeria Celebritatilor Gimnasticii Mondiale“. Desemnat de Cartea Recordurilor, cu doi ani in urma, drept cel mai de succes antrenor din lume, Octavian Bellu urma sa fie inclus, vineri, in Hall of Fame, ierarhie in care se mai regasesc Nadia Comaneci, Bela Karoly, Teodora Ungureanu, Daniela Silivas, Ecaterina Szabo si Simona Amanar. Evenimentul, organizat de International Gymnast, va fi gazduit de Petroleum Club din Oklahoma.

"Este o onoare pentru mine sa primesc acest trofeu, care demonstreaza ca am facut ceva in cariera mea de antrenor“, a declarat Octavian Bellu. In perioada in care a fost antrenorul lotului olimpic feminin de gimnastica, tehnicianul roman a obtinut nu mai putin de 279 de medalii (106 de aur, 86 de argint si 76 de bronz).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.