Sport 29 Mai 2009 00:48
Comisia de Disciplina a amanat pentru pentru 3 iunie luarea unei decizii in cazurile fotbalistilor Marius Niculae si Bruno Simao, ambii de la Dinamo, primul fiind judecat pentru ca a facut gesturi obscene la adresa spectatorilor, iar al doilea pentru ca a fost eliminat in jocul cu Unirea Urziceni.
Marius Niculae le-a aratat degetul mijlociu spectatorilor de la meciul cu Unirea Urziceni in momentul schimbarii din minutul 79, insa nici arbitrul si nici observatorul de joc nu au notat nimic in raport. Comisia de Disciplina trebuia sa judece cazul ca urmare a memoriului depus de Unirea Urziceni in cursul zilei de luni, in care erau prezentate probe video cu gestul facut de golgheterul dinamovist, informeaza NewsIn.

Celalalt fotbalist al gruparii din Stefan cel Mare care urma sa fie judecat de membrii Comisiei este Bruno Simao, eliminat in minutul 80 al partidei cu Unirea pentru cumul de cartonase.

In alta ordine de idei, cluburile din Liga a II-a, FC Snagov, Jiul Petrosani, CSM Rm. Valcea si Ariesul Turda vor fi sanctionate cu neprogramarea in campionat, daca nu isi achita pana la 3 iunie obligatiile financiare catre brigazile de arbitri care le-au condus jocurile acestora de pe teren propriu. De asemenea, jucatorul Claudiu Cosma, de la FC Bihor, a primit o suspendare de 6 etape si o penalitate de 3.200 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.