Sport 29 Mai 2009 00:43
Aproximativ 300 de fani ai lui Dinamo au fost la antrenamentul de joi al elevilor lui Mircea Rednic si au discutat cu mai multi dintre jucatori, dar si cu staff-ul tehnic al ros-albilor, a declarat unul dintre liderii galeriei, Mihnea Ionescu.
"Am discutat despre unele zvonuri privind escapadele nocturne si despre faptul ca ar trebui sa se mobilizeze zdravan pentru a castiga campionatul. Nu prea am simtit feed-back din partea lor, dar daca nu o fac, sa plateasca si sa fie dati afara.

Dar, de exemplu, Adrian Cristea, Gabi Torje, Izvoranu nu prea inteleg ca numele lui Dinamo obliga. Ei isi consuma energiile intr-un fel in care nu ne convine. Nu stiu daca inta lnirea a fost un succes, dar ne-am facut datoria. Am incercat sa ii responsabilizam, dar o sa vedem la primul meci cum o sa fie pe teren", a spus Mihnea Ionescu, la Sport.ro, citat de NewsIn.

Suporterii lui Dinamo au intrat in vestiar, apoi s-au dus pe teren, unde au stat de vorba cu mai multi jucatori, precum Tamas, Torje, Simao sau Danciulescu, dar si cu antrenorul Mircea Rednic. La discutii a asistat si presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea.
La finalul discutiilor, unii dintre fani au plecat, iar altii au mers in tribune pentru a urmari antrenamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.