Sport 29 Mai 2009 17:36
Perechea formata din Monica Niculescu si Vania King (SUA) s-a calificat, joi, in turul 3 al turneului Roland Garros, dupa ce a trecut in mansa secunda de dublul format din Maret Ani si Kaia Kanepi (Estonia), informeaza site-ul competitiei dotate cu premii de 16 milioane de euro.
Niculescu si King, favoritele numarul 13 ale turneului, s-au impus in doua seturi, scor 6-0, 6-2, dupa doar o ora si 4 minute de joc, informeaza NewsIn. In faza urmatoare, cele doua vor intalni perechea invingatoare din disputa ce le va opune pe Cara Black (Zimbabwe)/Liezel Huber (SUA) si Jelena Dokic/Alisa Kleybanova (Austria).

Pentru parcursul de pana acum, cele doua tenismene si-au asigurat un premiu in valoare de 10.600 de euro.

Si tenismena romanca Sorana Carstea a obtinut calificarea in turul 3 al turneului Roland Garros, dupa ce a invins-o in mansa secunda pe frantuzoaica Alize Cornet. Carstea s-a impus in doua seturi in fata favoritei cu numarul 21 a turneului, scor 6-3, 6-2, dupa o ora si 33 de minute, si va juca in faza urmatoare cu daneza Caroline Wozniacki (cap de serie numarul 10).

Pentru parcursul de pana acum, Carstea si-a asigurat 40.600 de euro.

Carstea este singura tenismena din Romania calificata in turul 3 la Roland Garros, dupa ce Raluca Olaru, Monica Niculescu si Edina Gallovits au parasit competitia inca din runda inaugurala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.