Sport 29 Mai 2009 16:01
Internationalul portughez a declarat ca "totul a mers prost" pentru echipa sa in esecul cu FC Barcelona, scor 0-2, si a recunoscut ca gruparea catalana si-a adjudecat trofeul in mod just.
"Este una dintre cele mai mari dezamagiri din cariera mea. Totul mers prost pentru noi. Am inceput partida bine, dar dupa aceea am cazut inexplicabil si nu ne-am mai revenit. Am incasat un gol la prima faza pericuolasa a adversarului, iar apoi ne-am demoralizat. In aceasta seara, Barcelona a fost echipa mai buna si a meritat victoria. Viitorul meu? Nu stiu. Orice este posibil", a afirmat actualul "Balon de Aur", informeaza BBC, citeaza NewsIn.

Atacantul lui Manchester, Wayne Rooney, este de parere ca FC Barcelona este "o echipa brilianta" si l-a laudat pe mijlocasul catalanilor, Andres Iniesta: "Suntem cu totii foarte dezamagiti in urma cestui esec, dar trebuie sa admitem ca adversarii nostri au fost mai buni. In opinia mea, Barcelona este o echipa brilianta, iar Iniesta este cel mai bun jucator din lume".

Campioana din Premier League, Manchester United, a fost invinsa, miercuri seara, de FC Barcelona, scor 0-2, in finala Ligii Campionilor de la Roma, ratand asfel oportunitatea de a deveni prima echipa care isi apara trofeul in noul format al competitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.