Sport 29 Mai 2009 14:40
Un suporter nigerian al lui Manchester United a intrat cu vehiculul personal intr-un grup de sustinatori ai lui FC Barcelona care sarbatoareau triumful echipei pregatite de Josep Guardiola in finala Ligii Capionilor de la Roma, informeaza AFP.
Incidentul s-a pertecut in localitatea Ogbo (Nigeria), unde mai multi fani ai gruparii catalane celebrau succesul favoritilor. Autoritatile locale au anuntat ca in urma impactului patru persoane au fost ucise, iar alte 10 ranite, relateaza NewsIn.

Ulterior, soferul microbuzului a fost arestat de politie.

Totodata, un suporter al echipei Barcelona a decedat, miercuri seara, din cauza unui stop cardiac, suferit in timp ce urmarea la televizitor finala Ligii Campionilor de pe Stadio Olimpico din Roma.

Campioana din Primera Division si castigatoarea Cupei Spaniei, FC Barcelona, a cucerit pentru a treia oara in istorie trofeul Ligii Campionilor, dupa ce miercuri a invins cu scorul de 2-0 detinatoarea trofeului, Manchester United, in finala competitiei ce a avut loc in Italia, la Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.