Cu un nou patron - Adrian Mititelu, un nou antrenor - Ovidiu Stanga, si o echipa total noua, Universitatea Craiova s-a reunit ieri la cantonamentul din Lunca Jiului. Grosul lotului provine de la divizionara B FC Caracal, de unde s-au transferat nu mai putin de 11 jucatori, la care s-au adaugat pustii care au evoluat in ultimele etape sustinute de Stiinta in Divizia A: Banica, Feleaga, Dananae, Cl. Tudor, Stoianof. Surpriza reuniunii au con-stituit-o prezenta mijlocasului Ionut Lutu, care nu a reusit sa se transfere in Kazahstan, si cea a atacantului irakian Jaber Salih (22 de ani), ultima data la Gloria Buzau.

La cantonamentul din Lunca Jiului s-au prezentat si Catalin Craciunescu, al carui imprumut la Pandurii a expirat in aceasta vara, jucatorul exprimandu-si dorinta de a reveni la gruparea din Banie, precum si Catalin Beldeanu, fiul fostei glorii a Craiovei Maxima, Aurica Beldeanu. In rest, necunoscuti precum Miculescu (Moldova Noua), Mihnea Ivan (liber de contract), Stamin (Progresul Segarcea), V. Stancu (liber) sau Argintaru (FEFS Craiova).

Jucatorii au avut o prima runda de discutii cu proaspatul antrenor Ovidiu Stanga, care i-a anuntat si pe colaboratorii sai: Silviu Lung se va ocupa in continuare de pregatirea portarilor, iar Daniel Mogosanu va fi antrenor secund. Ovidiu Stanga a declarat ca nu este multumit de lotul actual si ca va incerca sa mai aduca cativa jucatori. "Eu voi incerca sa alcatuiesc un lot care sa traga la promovare. Deocamdata lotul nu este acela pe care mi-l doresc, si eu zic sa mai amanam putin fixarea obiectivului", a spus Stanga.

In vizorul lui Stanga se afla Disney (International Pitesti), Adi Ilie, Gabi Popescu, Alexandru Piturca (liber de contract) si Daniel Orac (Steaua). Tehnicianul oltenilor a mai spus ca nu au fost nici un fel de discutii cu Nanu si Gane, "iar cu Prunea nu ne-am inteles la bani". Noul antrenor s-a declarat impotriva cumpararii unui loc in Divizia A: "Pentru mine ar insemna ca Universitatea a trisat si n-as fi avut nici o satisfactie. Nu stiu daca mai este pe tapet aceasta varianta. Asta e treaba conducerii", a declarat Stanga.

In alta ordine de idei, fosta glorie olteana Ilie Balaci a declarat ieri ca Universitatea va retrograda in Divizia C cu actualul lot de jucatori. "Imi pare rau ca joaca in Divizia B, dar, nefiind implicat, nu ma deranjeaza prea tare. Daca vor promova din nou in Divizia A la anul? Depinde de achizitii, pentru ca, daca vor juca cu fotbalistii pe care i-au folosit in ultimele etape, nu-i vad in nici un caz promovand, ci mai degraba retrogradand in Divizia C", a spus Balaci, care a precizat ca, daca ar fi venit la Craiova, nu ar fi facut-o din postura de patron.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.