Sport 27 Mai 2009 14:57
Un suporter al echipei Manchester United a fost injunghiat in picior astazi, de patru conationali, dupa ce a iesit din hotelul in care era cazat, insa cauzele agresiunii nu sunt inca elucidate, informeaza Reuters.
Briton Greg Whedon, 34 de ani, iesea din hotel, in momentul in care a fost atacat de cei 4 agresori. El a fost transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol.

Inaintea finalei din Liga Campionilor. acest incident nu a fost singular, un adolecent si tatal sau fiind arestati in apropierea unui bar, pentru ca s-au imbatat, iar cand au plecat s-au luat la bataie cu mai multi politisti. Mai mult, unul dintre politisti a fost lovit atat de puternic, incat va trebui sa stea 7 zile in spital.

Alti doi suporteri englezi au fost la un restaurant din Roma unde au incercat sa plateasca consumatia de 300 de euro cu bacnote false. Acestia au fost prinsi si retinuti de politie.

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester United si FC Barcelona se va disputa astazi, de la ora 20:45. Cele doua formatii se vor intalni in capitala Italiei, pe terenul formatiei AS Roma, Stadio Olimpico. La meci sunt asteptati cate 20.000 de fani englezi si spanioli, iar fortele de ordine italiene vor fi in alerta non-stop, pentru a evita orice fel de incidente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.