Sport 27 Mai 2009 02:49
Fiica in varsta de 4 ani a fostului pugilist Mike Tyson, pe nume Exodus, se afla intr-o stare extrem de critica dupa ce a fost gasita, luni, cu un cablu al unui aparat de gimnastica infasurat in jurul gatului, informeaza presa americana.
Copilul este mentinut in viata de aparate la un spital din Phoenix dupa ce a fost gasit sugrumat de un cablu al unei piste de alergare. Se pare ca Exodus se juca pe pista de alergare, iar mama sa se afla intr-o camera alaturata.

Fata a fost gasit de fratele sau in varsta de 7 ani, care a anuntat-o imediat pe mama fetei. Exodus a fost eliberata de sub cablul aparatului de gimastica, iar mama sa a incercat sa o resusciteze.

Organele de politie si pompierii au fost imediat anuntati, sosind la casa lui Tyson din Phoneix (Arizona) la putin timp dupa ce a fost facut un apelul, luni, la ora locala 10.34 a.m., informeaza mass-media locale.

Exodus a fost transportata de urgenta la St Jospeh's Hospital unde este in "stare critica", fiind mentinuta in viata de aparate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.