Sport 27 Mai 2009 18:09
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-a prezentat ieri la sediul central al DNA, unde a fost chemat de procurori pentru a da explicatii in legatura cu o plangere depusa impotriva sa de fostul presedinte al Curtii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), Daniel Florea, informeaza NewsIn.
Sursele judiciare au mai declarat, pentru NewsIn, ca Florea a depus la DNA o plangere impotriva mai multor oficiali din FRF, printre care Florin Prunea si Ionut Lupescu.

Florea ar fi reclamat ca Lupescu ar fi incercat sa intervina la CAF. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), prezidata de Daniel Florea, a anulat la 3 iulie 2008, penalizarea de 7 puncte dictata impotriva Stelei de instantele precedente (Comisia de Disciplina si cea de Apel), iar lui Gigi Becali i-a ridicat interdictia pe stadioane pentru doi ani, dar i-a dat in schimb o suspendare de 6 luni si i-a pastrat amenda de 200.000 lei.

Ulterior, conducerea Federatiei Romane de Fotbal s-a declarat nemultumita de decizia CAF si a infiintat o comisie care avea ca scop cercetarea legitimitatii hotararii. Daniel Florea, care este finul directorului general al FRF, Ionut Lupescu, l-a acuzat pe acesta si pe Mircea Sandu ca au incercat sa ii influenteze decizia in cazul "Valiza".

In cele din urma, la 19 august, Florea si ceilalti doi membrii ai CAF, Valentin Epure si Marian Lucu, au fost demisi printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.