Cazuta in divizia B dupa 41 de ani in care s-a aflat pe prima scena forbalistica a tarii si uneori a Europei, Universitatea Craiova este pe punctul de a fi aruncata in strada de primaria Craiova. Directoarea departamentului juridic din primarie, Camelia Nicola, a explicat: "Pentru ca nu si-a platit doua rate contractuale consecutive, conform contractului, intelegerea semnata cu Dinel Staicu este desfiintata de drept, fara somatie si fara cerere de chemare in judecata. Il vom notifica pe Dinel Staicu in zilele urmatoare sa paraseasca imobilul de pe strada Unirii 86. In cazul in care acolo s-a mutat Adrian Mititelu, acesta ocupa abuziv cladirea si vom lua masuri si in aceasta privinta dupa ce ii vom trimite mai intai notificarea lui Dinel Staicu.

Probabil sediul va fi inchiriat pe viitor cu acordul Consiliului Local, asa cum s-a intamplat in 2002". Asta nu este singura problema a clubului craiovean. Din cauza unui contract neonorat, firma SC Euro Expo SRL din Mures a dat in judecata Universitatea Craiova, a castigat, iar acum are de primit de la gruparea din Banie 6,1 miliarde de lei.

In octombrie 1999, SC Euro Expo si Fotbal Club Universitatea, reprezentata de George Ilinca si Jean Nitulescu, semnasera un contract de furnizare a echipamentului sportiv, marca Joma Sport - Spania. In cativa ani Universitatea Craiova a luat echipament de la firma mureseana, in valoare de aproximativ 550 de milioane de lei. Intre timp clubul intrase pe mainile lui Staicu, iar acesta nu a dat nici un leu furnizorului de echipament sportiv. Instanta Tribunalului Mures a admis nu numai cele 550 milioane de lei, dar si penalitatile de 5,6 miliarde de lei, pretinse de firma din Mures.

Romania Libera

Sursa: Romania LiberaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.