Sport 27 Mai 2009 16:39
Antrenorul Viorel Moldovan si-a reziliat, marti, de comun acord contractul cu formatia FC Vaslui, iar despartirea a intervenit dupa esecul cu echipa Gloria Buzau, scor 1-4, din etapa a 32-a a Ligii I, care le-a compromis in mare parte sansele la cupele europene, informeaza surse din cadrul clubului.
Viorel Moldovan a fost numit in functie la FC Vaslui inainte de etapa a 14-a a Ligii I, atunci cand fostul antrenor Viorel Hizo si-a reziliat contractul cu moldovenii, care ajunsesera la 7 meciuri fara victorie.

In Liga I, Moldovan s-a aflat la prima experienta ca antrenor, si a disputat 19 meciuri pe banca moldovenilor, in care acestia au inregistrat 10 victorii, 4 rezultate de egalitate si 5 infrangeri.

In Cupa Romaniei, Moldovan a disputat 4 jocuri pe banca vasluienilor in care a inregistrat 3 victorii si o singura infrangere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.