Sport 27 Mai 2009 16:12
Formatia engleza Newcastle United, care a retrogradat din Premier League la finalul acestui sezon, a pus 21 de fotbalisti pe lista de transferuri pentru a putea acoperi pierderile inregistrate, potrivit editiei online a The Mirror.
Clubul trebuie sa acopere o pierdere de cel putin 30 de milioane de lire sterline, iar patronul Mike Ashley se va intalni cu antrenorul Alan Shearer pentru a decide daca vor mai continua colaborarea. Proprietarul formatiei a incercat de mai multe ori sa vanda clubul, iar in prezent va avea mai multe dificultati din cauza problemelor financiare, relateaza NewsIn.

Conducerea a calculat ca trebuie sa vanda cel putin 12 jucatori, printre care si Martins, Coloccini si Bassong, pentru a acumula 30 de milioane de lire sterline. Salariile jucatorilor vor fi si ele reduse, dupa ce acestea au fost pe locul 5 intr-un clasament al celor mai mari. Aproximativ 100 de angajati ai clubului risca sa fie demisi pentru a reduce cheltuielile.

Potrivit presei engleze, Newcastle vrea sa cumpere jucatori sub 25 de ani, iar echipa va castiga bani mai putini din drepturile de televizare si vanzarea de bilete.

Newcastle United a terminat pe locul 18 in Premier League si a retrogradat in liga secunda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.