Dorinel Munteanu a declarat ieri ca noul antrenor al FC Steaua, ucraineanul Oleg Protasov, nu va avea o misiune usoara, deoarece echipa din Ghencea trebuie sa continue seria performantelor din ultimul timp. "Sunt convins ca s-au gandit bine cei de la Steaua inainte sa il aleaga pe Protasov. Este un antrenor cu experienta, are nume, insa nimeni nu poate spune ce va face. Tot ceea ce conteaza sunt rezultatele. Oricum, nu-i va fi usor, pentru ca Steaua are ceva de aparat, este campioana, trebuie sa ajunga sus in cupele europene, trebuie sa confirme. Una este sa iei o echipa de jos si sa o duci sus si altceva este cand echipa e sus si trebuie sa o mentii", a spus Munteanu.

Dorinel a precizat ca nu a luat inca o decizie in privinta viitoarei sale echipe. "Nu m-am decis ce o sa fac. O sa decid dupa ce revin in tara", a adaugat fostul mijlocas stelist. Munteanu, care nu si-a mai prelungit contractul cu FC Steaua, va reveni astazi din Germania, unde a fost in vacanta. Conform ziarului ucrainean "Sport", Protasov va incasa la Steaua, in cele doua sezoane de contract, suma de 627.000 de dolari. Oleg Protasov a plecat luni la Atena si va reveni in tara duminica, pentru a semna contractul cu FC Steaua si pentru reluarea pregatirilor echipei ros-albastre in vederea noului sezon.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.