Sport 27 Mai 2009 12:53
Atleta Constantina Dita a participat, luni, la cursa Bupa London 10.000, desfasurata in capitala Angliei, iar sportiva din Romania a terminat concursul pe locul trei, cu un timp de 34 de minute si 24 de secunde, se arata intr-un comunicat remis Agentiei NewsIn.
Dita a fost devansata de Kim Smith (Noua Zeelanda), care a avut un timp ce 31 de minute si 38 de secunde, dar si de o atleta din Marea Britanie, Hatti Dean, care a terminat cursa in 33 de minute si 52 de secunde, relateaza NewsIn.

"Timpul meu nu a fost unul foarte bun, dar sunt totusi multumita ca am terminat in primele trei. E prima cursa dupa maratonul de la Londra, am avut o perioada destul de lunga in care a trebuit sa-mi revin dupa problemele de acolo si, in plus, fetele care m-au invins sunt mult mai tinere. In conditiile date, e un rezultat care ma satisface", a spus campioana olimpica dupa finalul concursului.

Sportiva din Noua Zeelanda care a castigat cursa, Kim Smith, a declarat ca a avut o sansa sa o invinga pe Constantina Dita, pe care o considera o "alergatoare fabuloasa", pentru ca romanca era obosita si a profitat de acest lucru.

Pe de asta parte, in cursa masculina s-a impus englezul Mo Farah, cu un timp de 27 de minute si 50 de secunde, rezultatul reprezentand un record national pentru britanic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.