Sport 27 Mai 2009 12:30
Tehnicianul portughez Jose Mourinho a semnat, luni seara, un nou angajament cu Internazionale Milano, in urma caruia v-a castiga aproximativ 10 milioane de euro in urmatorii trei ani, informeaza Corriere dello Sport.
Fostul antrenor al lui Chelsea si FC Porto a preluat gruparea nerazzurra in vara lui 2008 si a cucerit titlul in Serie A chiar din primul sezon.
In urma noii intelegeri, Mourinho (46 de ani) va castiga in jur de 10 milioane de euro, cu 1 milion mai mult decat prevedea vechiul contract, iar clauza de reziliere a ramas aceeasi, adica 7,5 milioane de euro, scrie NewsIn.

Potrivit publictiilor din Peninsula, tehnicianul formatiei la care evolueaza si capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a conditionat prelungirea angajamentului sau de trasferurile pe care Inter le va efectua in vara.

Campioana Italiei si-a asigurat deja semnaturile atacantului Diego Milito si a mijlocasului Thiago Motta, ambii jucatori care in acest sezon au imbracat tricoul revelatiei Genoa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.