Sport 26 Mai 2009 00:42
Standard Liege, formatia pregatita de tehnicianul roman, a castigat campionatul in Belgia, dupa ce a trecut la baraj de rivala Anderlecht.
Ladislau Bölöni a dat lovitura in Belgia. Dupa ce in urma cu 7 ani cucerea trofeul de campion al Portugaliei cu Sporting Lisabona, antrenorul roman a repetat performanta, sezonul acesta, cu Standard Liege.

Cu antrenorul roman pe banca tehnica, echipa din Liege a cucerit, duminica, titlul, dupa ce a invins, scor 1-0, pe rivala Anderlecht, in meciul retur al barajului. In prima mansa, cele doua formatii incheiasera la egalitate, 1-1.

'A fost un sezon plin. Sunt extrem de fericit de aceasta performanta si trebuie sa savurez la maxim acest moment pentru ca aceste clipe sunt rare si nu dureaza mult in perioada cand esti antrenor.

A fost o sarbatoare foarte frumoasa, orasul are aproximativ 200.000 de locuitori si multi dintre ei s-au adunat in centrul orasului, acolo unde am celebrat impreuna cu echipa. Sampania a curs in valuri, asa e obiceiul, asa a vrut si publicul, a fost o atmosfera frumoasa, m-am dus la culcare dupa ora 2.00”, a precizat Bölöni, care a fost completat de directorul sportiv, Dominique D’Onofrio:

'Traim momente unice. Al doilea titlu consecutiv este o performanta incredibila pentru clubul nostru. Standard a fost echipa mai buna in cele doua partide cu Aderlecht si cred ca nu poate contesta nimeni acest lucru. Aceste doua titluri sunt rezultatul unei munci facute cu mult profesionalism. S-a investit mult in echipa pe parcursul ultimilor ani, iar acum a venit vremea sa culegem roadele'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.